Voel je welkom bij Comfort waar je op een servicegerichte en gastvrije manier jouw expertise inzet om onze klanten, medewerkers en partners van dienst te zijn. Bij ons kan je flexibel je uren inplannen en continu bouwen aan jouw ontwikkeling. Je komt te werken als salarisadministrateur en payroll bij Comfort in Assen – een FD Gazellen winnend bedrijf.

Ben je nog niet zo ervaren als salarisadministrateur? Neem dan ook zeker even contact op!

Werkgever:

Comfort

Locatie:

Assen

Salaris(range):

N.o.t.k.

Uren

24-32-40u

Vakantie

Flexibele uren / vakantiedagen

Opleiding

HBO Niveau

Gepubliceerd op

06-10-2021

Sluitingsdatum

20-10-2021

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
podcast en/of video's
jouw baan

Vanuit ons kantoor in het centrum van Assen voer je de complete salarisadministratie uit voor onze klanten. Daarnaast onderhoud je de contacten met onze klanten en adviseer je ten aanzien van alle vraagstukken aangaande salarissen, cao’s, arbeidscontracten. Samen met jouw collega’s signaleer je verbetermogelijkheden voor interne processen en verras je de klanten door de hoge mate van pro activiteit, je doet dus dingen voordat ze van je verwacht worden.

Als salarisadministrateur zorg je ervoor dat de salarissen van de medewerkers van een bedrijf correct en tijdig worden betaald. Je zorgt er ook voor dat de loonbelastingen en afdrachten worden overgemaakt aan de overheid.

Wat zijn je taken als salarisadministrateur?

  • Je verzamelt, verwerkt, controleert en archiveert gegevens voor het uitbetalen van de salarissen.
  • Je wijzigt relevante informatie in een geautomatiseerd salarisverwerkingssysteem.
  • Je zorgt ervoor dat de lonen, belastingen en afdrachten correct en op tijd worden overgemaakt.
  • Je treft voorbereidingen voor de aangifte loonheffingsafdracht.
  • Je beantwoordt vragen van medewerkers over hun loonstrook.
over de werkgever

Comfort zorgt voor personeel. Gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Assen. Werven van mensen, overnemen van werkgeverschap en bijbehorende risico’s, HR vraagstukken of complete salarisadministraties. Comfort heeft alles in huis en bedient haar klanten en medewerkers met succes. Om een zilveren FD Gazellen award te winnen vanwege bijzondere groei en tegelijkertijd financieel gezond en toekomstbestendig te blijven, daar zijn we best trots op!

Comfort is sociaal betrokken in Assen als sponsor van verschillende sportclubs, ons eigen beachvolleybal toernooi en niet te vergeten het Drents Museum.

Toegankelijk, nuchter, professioneel en gezellig. Dat zijn de woorden die passen bij onze werkwijze en de sfeer op ons kantoor. Het belangrijkste voor ons is een goed team en een bijzonder kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening; elke dag weer. We werken met acht collega’s op kantoor (of thuis). Check onze website voor een indruk: www.comfort.nl

Wat zegt je collega?

Dennis Udding

Medewerker Backoffice en Payroll

“Je begeeft je in een prettige informele sfeer waar we streven naar een hoge kwaliteit dienstverlening. Het doel is om hiermee het contact met klanten laagdrempelig te houden, maar wel met de kwaliteit die de klant mag verwachten.

Daarnaast krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen waarin Comfort je zelfs stimuleert. Comfort geeft je ook de mogelijkheid om mee te denken in de bedrijfsprocessen waardoor je je gewaardeerd voelt binnen het bedrijf. Collegialiteit staat hoog in het vaandel.

Comfort is als werkgever flexibel en eerlijk, je weet waar je staat. Comfort heeft zorg voor jou maar verwacht dezelfde houding wel terug. Comfort helpt jou met ontwikkelen, denkt met jou mee op lastige momenten en ondersteunt jou wanneer het nodig is.”
het aanbod

Wat bieden we aan jou?

Wat is voor de functie nodig?

Als je salarisadministrateur bent bieden we je een uitdagende werkplek waarin je je kan ontplooien als vak professional.
Ben je nog niet zo ervaren in de salarisadministratie? Neem contact op! Wij staan open voor een op-maat ontwikkeltraject.

Wat bieden we aan jou?

Wat is voor de functie nodig?

Als je salarisadministrateur bent bieden we je een uitdagende werkplek waarin je je kan ontplooien als vak professional.
Ben je nog niet zo ervaren in de salarisadministratie? Neem contact op! Wij staan open voor een op-maat ontwikkeltraject.