Werkgever

Comfort

Gepubliceerd op

03-06-2021

Assen

Salaris(range): €2300-€3000,-

Sluitingsdatum

24-06-2021

32-40u p/week

Flexibele uren / vakantiedagen

HBO Niveau

Groeimogelijkheden

Voel je welkom bij Comfort waar je op een servicegerichte en gastvrije manier jouw expertise inzet om onze klanten, medewerkers en partners van dienst te zijn. Bij ons kan je flexibel je uren inplannen en continu bouwen aan jouw ontwikkeling. Je komt te werken als medewerker backoffice en payroll bij Comfort in Assen – een FD Gazelle winnend bedrijf.

jouw baan

Vanuit ons kantoor in het centrum van Assen voer je de payrolldienstverlening voor onze klanten uit en run je de backoffice voor onze partners: detacheerders en uitzenders. Jij bent het gezicht van onze backoffice, je onderhoudt de externe contacten en je adviseert ten aanzien van alle vraagstukken aangaande salarissen, cao’s en arbeidscontracten. Samen met jouw collega’s signaleer je verbetermogelijkheden voor interne processen en verras je de klanten, partners en medewerkers door de hoge mate van pro activiteit – je doet dus dingen voordat ze van je verwacht worden.

Tijdens je overleg met Patriek en Dennis pitch je de verbetering in de verwerking van gegevens ten aanzien van contracten. Hier liep je samen met één van de partner-uitzendbureaus tegenaan en daar heb je een oplossing voor bedacht.

Hoewel er geen afspraken over zijn gemaakt haalt iedereen op één of andere manier redelijk ‘omstebeurten’ koffie en thee. Ergens voel jij dat het nu wel jouw beurt zal zijn en je gaat een rondje halen. Onderweg loop je langs Dennis en bespreek je nog even wat er concreet gaat wijzigen in de update van Easyflex en wat er over gecommuniceerd moet worden.

Op weg naar de keuken gaat de telefoon; het is voor jou. Een partner wil graag weten hoe het zit met de ADV dagen in de cao Afbouw en wat dat doet met zijn tarief. Hoewel je zeer parate kennis hebt van verscheidene cao’s, moet je deze specifieke vraag even op zoeken en spreekt af binnen het uur een terugkoppeling te geven.

Je hebt de vraag over de ADV dagen opgezocht en je antwoord doorgegeven. What’s next? Dan check je je to-do lijstje:

  • Contract en opdrachtbevestiging aanmaken nieuwe plaatsing
  • Plaatsing wijzigen – van inlener A naar inlener B
  • Verwerken mutatie persoonsgegevens
  • Klant adviseren betreft aflopend contract medewerker
  • Contact opnemen met UWV inzake ziekmelding Medewerker A
  • Inlener accordeert uren steeds te laat – even bellen
  • Aangifte loonbelasting in orde maken
over de werkgever

Comfort zorgt voor personeel. Werven van medewerkers, overnemen van werkgeverschap met bijbehorende risico’s, adviseren ten aanzien van HR vraagstukken of het voeren complete salarisadministraties: Comfort heeft alles in huis.

 

Toegankelijk, nuchter, professioneel en gezellig. Dat zijn de woorden die passen bij onze werkwijze en de sfeer op ons kantoor. Het belangrijkste voor ons is een goed team en een bijzonder kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening; elke dag weer. We werken met acht collega’s op kantoor (of thuis). Check onze website voor een indruk: www.comfort.nl

Wat zegt je collega?

Dennis Udding

Medewerker Backoffice en Payroll

“Je begeeft je in een prettige informele sfeer waar we streven naar een hoge kwaliteit dienstverlening. Het doel is om hiermee het contact met klanten laagdrempelig te houden, maar wel met de kwaliteit die de klant mag verwachten. Je hebt een divers takenpakket. Veel van de werkzaamheden zijn afhankelijk van de vragen van klanten, partners en werknemers.

Daarnaast krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen waarin Comfort je zelfs stimuleert. Comfort geeft je ook de mogelijkheid om mee te denken in de bedrijfsprocessen waardoor je je gewaardeerd voelt binnen het bedrijf. Collegialiteit staat hoog in het vaandel.

Comfort is als werkgever flexibel en eerlijk, je weet waar je staat. Comfort heeft zorg voor jou maar verwacht dezelfde houding wel terug. Comfort helpt jou met ontwikkelen, denkt met jou mee op lastige momenten en ondersteunt jou wanneer het nodig is.”
het aanbod

Wat bieden we aan jou?

Wat is voor de functie nodig?

Wat bieden we aan jou?

Wat is voor de functie nodig?