Werkgever

aatvos

Gepubliceerd op

01-02-2021

Online/Donderen

Salaris(range): €2424 – €2914,-

Sluitingsdatum

22-02-2021

40u p/week

30 vakantiedagen

hbo niveau

Macbook / iPhone

Terwijl wij ons bezig houden met het ontwerpen van inclusieve ruimtes houd jij je bezig met het ontwerpen van ons merk; je ontwerpt onze (digitale) uitingen op bijvoorbeeld onze website. We werken veel met templates en documenten. Jouw design brengt onze presentaties, workshops, lezingen, rapporten en documenten naar de next level! Wil je (uiteindelijk) onze signing, lettering en spatial design gaan verzorgen? Mooi, daar gaan we voor!

jouw baan

‘Het projectvoorstel voor de bibliotheek in Reykjavik heb ik aangepast. Om onderscheid te maken tussen de tabellen heb ik in het midden #fdce00 behouden en rechts en links heb ik wat gespeeld met de Saturation and de Hue.’

Iets in deze trant zou je kunnen zeggen als grafisch ontwerper bij aatvos terwijl je met je collega’s de afgelopen week aan het bespreken bent en de komende week doorneemt. Wat staat er op de planning?

  • Er komt een nieuwe blog aan die je gaat voorzien van mooie visuals. Nog even Marco herinneren dat hij de foto’s voor dinsdag aanlevert,
  • Aat geeft binnenkort een nieuwe lezing over de noodzaak van goed ingerichte 3rd places en heeft je gevraagd om die vorm te geven, vrijdag gaan jullie de voorlopige resultaten bespreken,
  • Begin maken met onze waaiers en kaartspellen, je kent de huisstijl en de plannen. Gebruik je creativiteit en kundigheid! Pepijn zei dat hij graag door je verrast wordt.

 

Onze organisatie bestaat uit twee levels, een deel van het team houdt zich bezig met de fysieke plekken en het andere deel houdt zich bezig met het verder ontwikkelen en het vertellen van het verhaal. Het eerste level is verantwoordelijk voor de inhoud van onze projecten. Samen met jouw marketing collega’s vorm je het tweede level en zijn jullie verantwoordelijk voor alles wat deze projecten en diensten mogelijk maakt. Op (korte) termijn zal er een fysiek kantoor geopend worden in de regio Donderen waar jij en je collega’s ongeveer 50% van de werkweek doorbrengen. De andere 50% werk je vanuit huis. het team dat zich bezig houdt met de fysieke plekken die we maken, werkt deels op locatie bij de opdrachtgevers en deels vanuit huis.

De vakidioot die je bent houdt alle nieuwe ontwikkelen goed in de gaten en past dit toe in zijn werk. Je kan vernieuwende ideeën aandragen en de marketing manager van waardevolle input voorzien.

Jouw belangrijkste taken zijn:

  • Jij zorgt ervoor dat onze website, socials, presentaties, workshops, blogs en producten als een huis staan,
  • Je zorgt ervoor dat al onze communicatie conform onze huisstijl is,
  • Je voert al ons DTP werk uit met oog op kwaliteit en uniformiteit,
  • Je ontwerpt onze kaartspellen en waaiers en ontwikkelt een kids-versie,
  • Op termijn zou het mooi zijn als je voor onze fysieke projecten de signing en lettering kan gaan verzorgen, wellicht zelfs spatial design!
over de werkgever

aatvos creëert plekken waar mensen zich welkom voelen. Meerdere ‘third places’ die we hebben gecreëerd hebben awards gewonnen of zijn ervoor genomineerd. Hoewel we in de nabije toekomst in het Noorden van Nederland een fysieke locatie gaan bemannen werken we nu voornamelijk virtueel of op locatie bij de opdrachtgever. We werken dus voornamelijk vanuit huis en communiceren van een afstand. Onze digitale infrastructuur stelt ons in staat om gestructureerd te werken.

Wij geloven in inclusiviteit: “People are progressively shutting themselves off from the rest of society by hiding away in the comfort of their own bubble. As people withdraw from one another, the divide between the haves and have-nots continues to grow. We can bridge this gap by programming the public space.”

We werken vanuit de ‘waarom?’ vraag. Waarom doen we wat we doen? Met verschillende professionals vanuit verschillende disciplines werken we samen aan onze inclusieve overtuiging. Met passie werken aan zo’n overtuiging vraagt om en zorgt voor grote betrokkenheid. Dit resulteert in een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Kritisch op de inhoud en zacht op de mensen is kenmerkend voor ons.

Kijk op onze website voor onze missie, onze projecten, blogs en meer.

https://aatvos.com/

je nieuwe collega's

Hélène IJsselstijn

Interior Architect

“We zijn als team continu in beweging en blijven altijd leren met én van elkaar. Oprechte betrokkenheid, openheid en aandacht voor persoonlijke groei maken dit een fijne en inspirerende werkplek.”

Aat Vos

Creative Guide

“”Stay hungry, stay foolish.” Dat is een instelling die we zoeken in onze mensen. Blijf met een open visie naar de wereld kijken en durf fouten te maken.​”

wat is het perspectief?

Grafisch Vormgever / DTP'er

(Spatial) Designer

het aanbod

Wat bieden we aan jou?

Wat is voor de functie nodig?

De mogelijkheid om je te ontwikkelen als ontwerper op online en (eventueel) fysiek vlak en de kans om mee te bouwen aan inclusieve samenlevingen door middel van fantastische nationale en internationale projecten
Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren spreek, schrijf en lees je in ieder geval Engels en Nederlands. Bij voorkeur beheers je ook Duits. Je hebt een relevante studie gevolgd en/of relevante werkervaring.

Wat bieden we aan jou?

Wat is voor de functie nodig?

De mogelijkheid om je te ontwikkelen als ontwerper op online en (eventueel) fysiek vlak en de kans om mee te bouwen aan inclusieve samenlevingen door middel van fantastische nationale en internationale projecten
Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren spreek, schrijf en lees je in ieder geval Engels en Nederlands. Bij voorkeur beheers je ook Duits. Je hebt een relevante studie gevolgd en/of relevante werkervaring.